کد خطای پکیج

پکیج‌ها با کارآیی وسیع خود در بسیاری از محیط‌های خانگی، صنعتی و اداری به کار گرفته می‌شوند. این تجهیزات پرکاربرد گاهی ممکن است با اختلالاتی مواجه شوند. در برخی مواقع شاهد ارورهای پکیج خواهید بود که احتمالا از آن‌ها سر در نمی‌‌آورید. در ادامه قصد داریم شما را با توضیحات مختصری در خصوص انواع رایج این خطاها و شناسایی انواع کدها آشنا کنیم.

انواع ارور پکیج های برند های مختلف

کد خطا در پکیج بوتان

انواع ارورهای پکیج بوتان

بوتان نیز از جمله برندهایی است که لیستی از کدهای خطا در پکیج را عرضه می‌کند. در ادامه به بررسی ارورهای پکیج بوتان در چند مدل خاص پرداخته‌ایم.

خطاهای پکیج بوتان مدل بیتا، پرلا، پرلا پرو

مدل‌های پرلا و پرلا پرو شباهت بسیاری به یکدیگر دارند و ارورهای آن‌ها تا حدودی شباهت دارد. به عنوان مثال ارور E1 نشان می‌دهد که دستگاه در تشکیل شعله با اختلال مواجه شده است. همچنین E2 نشان از خرابی در ترموستات دارد. E3 و E4 نیز به ترتیب به کاربر اطلاع می‌دهند که درون پرشر دود مشکل وجود دارد و فشار آب در مدار گرمایش بالا یا پایین است.

در مدل بیتا از محصولات بوان همچنین شاهد دو رنگ سبز و قرمز هستیم که اولویت‌ها را برای ضروری بودن تعمیر نشان می‌دهد. کد 1 نشان می‌دهد که مبدل حرارتی فعال یا غیرفعال شده است. همچنین کد 6 نشان از روشن شدن کلید مرتبط با حداقل فشار آب دارد. کد 7 نیز به کاربر می‌گوید که شعله پارازیت دارد.

ارور پکیج ایران رادیاتور

ارورهای پکیج ایران رادیاتور

در طراحی و ساخت محصولات ایران رادیاتور چراغ‌های نمایشگری تعبیه شده‌اند که اعدادی مابین 30 تا 80 را نمایش می‌دهند. هر یک از این اعداد نشان‌دهنده اختلال خاصی است. البته نمونه‌های دیجیتال این محصولات ترکیبی از اعداد و حروف انگلیسی هستند.

به عنوان مثال خرابی فن با E50 یا E51 در مدل‌های جدید و 806040 در مدل‌های آنالوگ نشان داده می‌شود. خرابی برد کنترل با نماد 40,30، زیاد شدن دمای مبدل با 70، گشایش سنسورهای مربوط به آب گرم با 50,80 و باز شدن قسمت پرشر سوئیج مربوط به آب با 40,70 نمایش داده می‌شوند. این اعداد در مدل‌های دیجیتال به شکل دیگری نمایش داده می‌شوند.

خطاها در پکیج فرولی

لیست بلند بالایی برای راهنمایی کاربران در این خصوص وجود دارد. زمانی که نشانگرهای پکیج فرولی این علامت‌ها را نشان دادند، می‌توانید از عیب و خطا در یک قطعه مطمئن شوید.

به عنوان مثال بلوکه شدن شیر گاز ممکن است با انواع ارورهای پکیج A01,A02,A03,A06,A09 دیده شود. در A01 مشعل روشن نمی‌شود؛ A02 به این معناست که دستگاه اگرچه علامت شعله را نشان می‌دهد؛ شعله درواقع خاموش است. A06 نشان می‌دهد شعله پکیج در هر ده دقیقه حدود 6 بار قطع می‌شود. همچنین A09 به معنای خرابی و ایراد در شیر گاز است.

به طور کلی:

  • F04؛ دود کردن ترموستات؛
  • F05؛ خرابی فن؛
  • F08؛ زیاد شدن دمای مدبل حرارتی؛

تعداد ارورها فراوان هستند که برای دستیابی به اطلاعات تکمیلی بهتر است به وب‌سایت سازنده پکیج مراجعه کنید. برای اطلاعات بیشتر به صفحه “پکیج دیواری فرولی” مراجعه فرمایید.

ارور های پکیج آریستون

آشنایی با انواع ارور در پکیج آریستون

تنوع محصولات مخصوصا پکیج‌ها در شرکت آریستون بسیار زیاد است و هر یک از مدل‌ها دارای خطاهای رایجی هستند که گاهی با دیگر محصولات متفاوت است. در ادامه ارورهای پکیج آریستون را در دو مدل اجیس و جینوس پریمیوم بحث می‌کنیم.

جینوس پریمیوم و خطاهای آن

زمانی که آب در مدار جریان نداشته باشد خطای 103، خطا در سنسورهای مرتبط با فشار آب خطای 102، خطا در سنسور گرما یا NTC خطای 110 و افت فشار در مدار گرمایش با خطای 108 مواجه خواهید شد. همچنین در صورتی که کلید حرارتی فعال شده باشد خطای 101 را مشاهده خواهید کرد.

اجیس و ارورهای پکیج

ارور قرمز به معنای نقص در عملکرد جرقه‌زن خودکار است و رنگ زرد نشانگر نشان می‌دهد که سنسور دود در مدل بدون فن فعال شده‌ است. زمانی که عدد 80 را به رنگ زرد مشاهده کردید، احتمالا مشکل در برقراری ارتباط میان واسطه‌های جانبی با برد اصلی است.

کد خطای پکیج شوفاژ کار

ارورهای شوفاژکار کدام‌اند؟

کدهای خطا در پکیج شوفاژکار نیز به نمایش در می‌‌آیند و شما با مشاهده E07  خواهید دانست که دمای مدار گرمایش بیش‌از حد افزایش یافته است یا EL به معنای خرابی در سنسور آب ورودی سرد است یا E09 زمانی نشان داده می‌شود که ترموستات حرارتی خراب باشد.

زمانی که شعله تشکیل نشده باشد ارور E01، خرابی در سنسور آب گرم ارور EE، خرابی سنسور فشار در قسمت دودکش ارور E4,E5 نمایش داده می‌شوند. همچنین نمایش ارور EC به کاربر می‌فهماند که برد یا سوکت‌های مرتبط با آن دچار نقص هستند. برای اطلاعات بیشتر به صفحه “پکیج شوفاژکار” مراجعه فرمایید.

کد خطا پکیج لورچ

از خطاهای لورچ چه می‌دانید؟

لورچ نیز از جمله تولیدکنندگان پکیج است که با ارائه لیست کد ارورهای پکیج به کاربران در رفع این نواقص کمک کرده است. به عنوان مثال در مدل آدنا این شرکت، کد E0 نشان می‌دهد که کارکرد ترموستات زمان‌دار به حالت موقت در آمده است و خطای E1 به معنای خرابی در سیستم جرقه‌زن خواهد بود. برای اطلاعات بیشتر به صفحه “پکیج دیواری لورچ” مراجعه کنید.

نگاه اجمالی

با شناخت انواع ارورهای پکیج در مدل‌ها و برندهای مختلف قادر هستید که اختلالات و مشکلات به وجود آمده را در کمترین زمان ممکن برطرف کنید. هر یک از محصولات به تفکیک مدل و برند نشان می‌دهند که مجبور به تعویض یا تعمیر کدام قطعه یا قسمت هستید.

سایر مقالات

لطفا امتیاز خود را وارد نمایید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید
ورود

هنوز حساب کاربری ندارید؟

شماره های ثابت:

32654665-031 – 32652553-031

شماره همراه:

09132025490