رادیاتور گرمایشی در اصفهان و ایران

امروزه استفاده از انواع رادیاتور گرمایشی در اصفهان و به طور کل در ایران (پنلی، پره ای، برقی و شیشه ای) در ساختمان‌ها و مراکز اداری بسیار پر کاربرد است. تاسیسات رجایی با کمترین قیمت رادیاتور در اصفهان و ایران و از بهترین برندها عرضه می‌کند. با خرید رادیاتور از ما می توانید از خدمات پشتیبانی محصول به صورت ویژه بهره‌مند شوید. برای خرید و یا استعلام قیمت رادیاتور در اصفهان و ایران با ما تماس بگیرید.

نمایندگی فروش انواع رادیاتور های پنلی، آلومینیومی، شیشه ای

لیست پرفروش ترین محصولات

برای خرید انواع رادیاتور در اصفهان و ایران از برند های مطرح ایرانی و خارجی با ما تماس بگیرید.

نمایش 16 32 48

فروش رادیاتورسیستم‌های گرمایشی به دلیل سادگی و قابلیت گرم‌کردن یکنواخت مکان‌ها همچنان محبوبیت بسیاری در ساختمان‌های سراسر جهان دارند. بهتر است بدانید که در ساخت رادیاتور، اغلب فلزات به کار می‌روند؛ زیرا هدایت‌گری عالی در انتقال گرما دارند. بنابراین اگر قصد دارید که در منزل یا محل کار خود انواع شوفاژ را نصب کنید و از موهبت گرمای آن بهره مند شوید؛ بهتر است کمی از زمان ارزشمند خود را به مطالعه این مطالب هر چند مختصر ولی مفید اختصاص دهید.

فروش انواع رادیاتور

فروش رادیاتور در اصفهان و کاربرد آن ها

رادیاتور گرمایشی علاوه بر گرم‌کردن خانه کاربردهای دیگری نیز دارند. نوع این وسیله در تعیین کاربرد رادیاتور موثر است. اما بهتر است بدانید که مهم‌ترین کاربرد رادیاتور ایجاد گرما در محیط‌های گوناگون به شمار می‌رود. برخی از آن‌ها به گونه‌ای طراحی شده‌اند که به عنوان بخشی از دکور منازل یا فضاها استفاده می‌شوند. جالب است بدانید که آن‌ها رطوبت مورد نیاز را در فصول سرد سال در مکان‌ها ایجاد می‌کنند. بنابراین امکان ابتلا به بیماری‌های فصلی مانند سرماخوردگی کاهش پیدا می‌کند. البته فلزات مورد استفاده در ساخت انواع رادیاتور مانند فولاد، چدن و آلومینیوم نیز از جمله عوامل تاثیرگذار در تفاوت آن‌ها است. با این حال انواع سیستم‌های گرمایشی با توجه به ظاهر و عملکرد به دسته‌های مختلفی تقسیم می‌شوند که در ادامه به معرفی آن‌ها می‌پردازیم.

رادیاتور فولادی

سیستم‌های گرمایشی نسل اولی از ورق‌های فولادی و به دو نوع صفحه ای و پره ای تولید می‌شدند. فرآیند تولید آن‌ها شامل مراحلی مانند برش، پرس، فرم دهی، جوشکاری می‌شود. جهت روکش آن‌ها از رنگ‌های مخصوص و مقاوم در برابر زنگ‌زدگی استفاده می‌کنند. رادیاتور در اصفهان و ایران اغلب به صورت یک تکه یا تک بلوکی هستند. بنابراین امکان افزایش یا کاهش پره‌ها در آن وجود ندارد. وزن تقریبی آن‌ها در هر متر مربع حدود ۱۰ کیلوگرم است.

رادیاتور پنلی

یکی از این انواع رادیاتور پنلی، فولادی است که اغلب با استفاده از فولاد ساخته و به عنوان انواع نسل سوم شناخته می‌شوند. تفاوت رادیاتور پنلی با انواع فولادی نسل اول تمیز کردن آسان، زیبایی ظاهری، سبکی و بازده بالاتر گرمایشی است. ورق‌های فولادی به کار رفته در این نوع به تامین گرمای مورد نیاز فضاها کمک می‌کند. علاوه بر این به منظور مقاومت در برابر عوامل محیطی مانند زنگ‌زدگی از پوشش‌های پلی‌استری در سطح آن‌ها استفاده می‌شود. تجهیز شوفاژهای قدیمی به کنکتور عملکرد آن‌ها را به میزان ۲۱۰۰ تا ۲۲۰۰ کالری و حجم ۵ لیتر آب افزایش داده است. این ویژگی همچنین سبب سازگاری کافی با انواع پکیج ها می‌شود و میزان گردش آب را در نوع دیواری آن‌ها کم می‌کند. در ادامه در مورد نوع دیگری از رادیاتور که به رادیاتور پره ای معروف است؛ صحبت می کنیم. در صورتی که قصد دارید در مورد این دو مدل رادیاتور، بیش تر بدانید؛ پیشنهاد می کنیم که مقاله مقایسه رادیادتور پنلی و پره ای را مطالعه کنید.
ویژگی های سیستم گرمایش قرنیزی

رادیاتور گرمایشی قرنیزی

رادیاتور قرنیزی با به کارگیر‌ی فضایی کوچک قرنیزهای کنار دیوارها طراحی و اجرا می‌شود. همانند انواع دیگر نیز قابلیت انتقال حرارت و گرمای مناسبی دارد. ساخت آن‌ها با شکل‌دهی ورق‌های آلومینیومی یا پی وی سی به شکل قرنیز آغاز می‌شود. رادیاتور های گرمایشی قرنیزی در رنگ ها و اشکال متنوع در اختیار مصرف‌کنندگان قرار می‌گیرند. با جایگذاری انواع طولی شوفاژ در پشت این ورق ها سیستم‌های قرنیزی شکل می‌گیرند. ویژگی‌های این نوع وسیله گرمایشی است از:

  • تولید دمای یکنواخت
  • صرفه‌جویی در مصرف انرژی
  • افزایش سرعت انتقال حرارت
  • مدیریت فضا
  • هماهنگی با انواع دکوراسیون‌ها
  • تعمیر و نگهداری آسان

خرید رادیاتور پره ای آلومینیومی

همانطور که از نام این نوع سیستم گرمایشی مشخص است؛ پره ها وظیفه انتقال حرارت را برعهده دارند. در نوع پره ای، تعداد آن‌ها در میزان حرارت تاثیر دارد. بلوک نامی است که به تعداد معینی از پره ها اطلاق می‌شود. پره ها از جنس آلیاژهای آلومینیومی هستند. رادیاتور پره ای آلومینیومی قابلیت تغییر در تعداد پره‌های هر بلوک را دارد که در افزایش یا کاهش میزان حرارت تاثیر خواهد داشت. علاوه بر این، در صورت اشکال در عملکرد پره‌ها امکان تعویض آن‌ها به آسانی فراهم می‌شود. همچنین این نوع از شوفاژها در مقایسه با نوع فولادی خود استحکام بیشتری در مقابل زنگ‌زدگی دارند. در خرید رادیاتور در اصفهان و ایران مواردی مانند کیفیت، ضمانت و ارائه خدمات پس از فروش مانند تعمیر اهمیت بالایی دارد. به همین دلیل اعتبار فروشگاهی که از آن خرید می‌کنید؛ نیز بسیار حائز اهمیت است. شاید به همین دلیل است که اکثر افراد حتی اگر تمایل به خرید اینترنتی داشته باشند؛ به دنبال فروشگاهی هستند که در شهر خودشان نیز یک شعبه داشته باشد.

رادیاتور شیشه‌ ای

رادیاتور گرمایشی شیشه ای مانند یک قاب عکس همراه با منظره‌ای زیبا هستند که روی دیوارها قرار می‌گیرند. آن‌ها با توجه به انتخاب و سلیقه مشتری به صورت سفارشی نصب می‌شوند. اگر می‌خواهید که از سبک مدرن سیستم‌های گرمایشی در منازل خود استفاده کنید اما محدودیت فضا دارید؛ دیگر نگران نباشید. این مدل علاوه بر افزایش زیبایی در دکوراسیون، گرمای لذت‌بخشی را در منازل همراه می‌آورد. امروزه این وسیله گرمایشی مدرن توسط طراحان و مهندسان معماری پیشنهاد می‌شود. برای کسب اطلاعات بیشتر و یا مشاهده و خرید نوع شیشه ای به صفحه خرید رادیاتور شیشه ای مراجعه فرمایید.

انواع حوله خشک کن یا رادیاتور حوله ای

این نوع از سیستم‌های انتقال حرارتی در حمام‌ها و سرویس‌های بهداشتی کاربرد بسیاری دارند. زیرا علاوه بر ایجاد گرمای مورد نیاز در زمان استحمام، به عنوان وسیله‌ای جهت خشک‌کردن البسه و حوله قابل استفاده هستند. یکی از امتیازهای این وسیله عدم اشغال فضاهای محدود در حمام است. خشک‌کردن لباس ها در فصول سرد سال اغلب بخشی از دغدغه افراد محسوب می‌شود که این ابزار آن را بر طرف می‌کند. آن‌ها رطوبت نامناسبی را که بخار آب در حمام ایجاد می‌کند؛ از بین می‌برند. بهتر است بدانید که رادیاتور حوله ای دو نوع برقی و آبی دارند و از لحاظ جنس شیشه‌ای، آلومینیومی یا فولادی هستند. آن‌ها بر اساس فضای موجود در اندازه‌های مختلفی تولید می‌شوند.

خرید رادیاتور های برقی

یکی دیگر از انواع رادیاتور ها مورد استفاده در فصول سرد سال رادیاتور های برقی هستند. آن‌ها با استفاده از انرژی الکتریکی و روغن‌های مخصوص به جای آب با برق کار می‌کنند. نوع برقی با گرم‌کردن روغن توسط المنت‌های تعبیه شده در آن باعث انتقال گرما به محیط می‌شود. جالب است بدانید که این روغن‌ها بر خلاف تصور معمول نمی‌سوزند و نیازی به تعویض مکرر ندارند. علاوه بر این، سیستم برقی نسبت به انواع وسیله‌های گرمایشی ایمنی بیشتری دارد. با این حال مصرف برق آن کمی بالا بوده و در اتاق‌های کوچک عملکرد بهتری دارد. همچنین با گردش جریان هوا در محیط کارایی این وسیله بالاتر می‌رود. زیرا کمک می‌کند که توزیع گرما به طور یکنواخت انجام شود. البته انواع فن‌دار آن این فرآیند را تسهیل می‌کنند.

اصول کلی نحوه کار رادیاتور

اصول کلی نحوه کار رادیاتور به چه شکلی است؟

نحوه کار رادیاتور های گرمایشی از دیگ بخار یا از پکیج دیواری و زمینی با گرم‌کردن آب و جریان بخشی به آن در طول لوله‌ها آغاز می شود. سپس گرمای دریافتی از آب توسط بدنه آن‌ها به محیط انتقال پیدا می‌کند. این وسیله از دو بخش ورودی و خروجی آب تشکیل می‌شود. آب گرم از قسمت ورودی وارد و پس از تبادل گرما به سطح رادیاتور، از لوله مربوطه خارج می‌شود. البته آب گرم مورد نیاز را دیگ‌های بخار موتورخانه یا پکیج ها تولید می‌کنند. آب گرم با عبور از هر بخش رادیاتور گرمای خود را از دست می‌دهد. در نهایت جهت بازگشت به چرخه آب به دمای محیط می‌رسد. علاوه بر این، سیستم گرمایشی مجهز به ترموستات است که زمان درست آغاز چرخه تولید گرما را تعیین کند. بنابراین ترموستات کمک می‌کند که گرمای مورد نیاز به موقع در منبع آب تامین شود.

موارد استفاده از رادیاتور و فن کویل

فن کویل‌ها به عنوان دستگاه‌هایی در تهویه سرد و گرم مکان‌های مختلف مانند منازل، فروشگاه‌ها کاربرد دارند. بنابراین عملکرد آن‌ها تنها به فصول سرد سال محدود نمی‌شود. به طوری که در تابستان هوای خنک و در زمستان هوای گرم تولید می‌کند. اجزای آن شامل فن، کویل، فندک، فیلتر هوا، شیر هواگیری، ترموستات و غیره است که با توجه به انواع آن کاربردهای مختلفی دارند. انواع فن کویل‌ها عبارت هستند از:

  • سقفی با دو نوع توکار و روکار
  • زمینی
  • دیواری
  • کاستی

تفاوت‌های موارد استفاده از شوفاژ و فن کویل شامل میزان مصرف انرژی، هزینه‌های نصب و راه اندازی، کاربردهای فصلی، مقدار و سرعت گرمایش تولیدی و فضای مورد نیاز جهت استفاده است. فن کویل در فضاهای وسیع عملکرد بهتری را در دو زمینه سرمایشی و گرمایشی دارد. با این حال میزان انرژی الکتریکی بالایی را جهت فعالیت آن‌ها باید در نظر گرفت. برای کسب اطلاعات بیش تر در مورد انواع آن به صفحه خرید فن کویل مراجعه فرمایید.

روش های تولید انواع رادیاتور

روش تولید انواع رادیاتور آلومینیومی

این رادیاتور ها گاهی با ترکیبات سربی همراه هستند. میزان دسترسی به این فلز و قرارگیری آن بین چهارمین فلز رسانا باعث شده است که قیمت‌ مناسبی داشته باشند. رادیاتور آلومینیومی نسبت به انواع دیگر شوفاژها سبک‌تر هستند و زیبایی بیشتری دارند. پره‌های فرعی جانبی شوفاژهای آلومینیومی سطح بیشتری در مقایسه با شوفاژهای چدنی و فولادی دارد. انواع رادیاتورهای آلومینیومی از نظر روش تولید عبارت هستند از:

  • تمام دایکاست: استفاده از مرغوب‌ترین و بهینه‌ترین شیوه تولیدی شوفاژهای آلومینیومی؛
  • اکسترود: نام دیگر پروفیلی، شامل پره‌های ثابت و عدم قابلیت تعویض، کاهش یا افزایش پره‌ها؛
  • دایکاست اکسترود: حاصل از تلفیق دو شیوه تولید قبل؛ شامل اعمال روش اکسترود در تولید پره وسط و روش دایکاست در بخش بالایی و پایینی پره‌ها و در نهایت اتصال این بخش‌ها به یکدیگر.

هر یک از این مراحل پیچیدگی و تخصص‌ مربوط به خود را نیاز دارد که در این مقاله از حوصله خواننده خارج است. بنابراین به ارائه همین اطلاعات کفایت می‌کنیم.

مزایا و معایب رادیاتور پره ای

استفاده از هر ابزار یا سیستمی مزایا و معایبی را به همراه دارد. در این بخش قصد داریم که به صورت جداگانه امتیازات و محدودیت های شوفاژهای آلومینیومی را بیان کنیم.

مزایا

  • افزایش یا کاهش توان شوفاژها با افزایش و کاهش پره‌های آن
  • امکان بازیافت فلز آلومینیوم یعنی سیستم‌های گرمایشی دوست‌دار محیط زیست
  • بازدهی بیشتر در انتقال گرما به دلیل ضریب حرارتی بالا در مقایسه با دیگر شوفاژها
  • مقاوم در برابر عوامل محیطی و اکسایش مانند زنگ‌زدن
  • سبکی، حمل و جا به جایی آسان
  • طول عمر بالا به دلیل مقاومت در برابر ضربه‌ها، خمیدگی و ترک
  • امکان تعویض و جایگزینی پره‌های نو با انواع آسیب دیده
  • ظاهر زیباتر

معایب

  • قیمت گران‌تر نسبت به انواع فولادی
  • امکان آبدهی کوتاه مدت به دلیل استفاده از آلیاژهای تخصصی بی‌کیفیت در ساخت، تحت فشاربودن، اتصال نادرست شیرآلات، وارد‌کردن ضربه به بدنه و رسوب املاح آب.

نکات مهم در نگهداری از رادیاتور

نکات مهم در خرید رادیاتور در اصفهان و ایران

در زمان انتخاب و خرید رادیاتور در اصفهان و به طور کل در ایران باید نکاتی را در نظر بگیرید. فضای مورد استفاده جهت نصب انواع آن‌ها از عوامل تاثیرگذار در انتخاب است.

  • در نظر داشته باشید که به منظور جلوگیری از اتلاف حرارت و متناسب با فضا تعداد پره‌ها تعیین می‌شود. این موضوع حتی در کاهش هزینه‌ها نیز موثر است.
  • رادیاتورهای آب‌بندی‌شده عملکرد بهتری دارند.
  • پره‌های عریض در شوفاژها منجر به زیبایی بلوک و جلوه بیشتر فضا خواهند شد. عرض‌های استاندارد پره‌ها ۶ و ۸ سانتی‌متری هستند. پره‌های ۸ سانتی‌متری جهت استفاده در مکان‌های بزرگ مناسب‌تر هستند.
  • انتخاب شوفاژهای حوله خشک کن امکانات خوبی را در حمام ایجاد می‌کند.
    استفاده از شیرهای ترموستاتیک علاوه بر کاهش هزینه‌های مربوط به حامل‌های انرژی، سبب افزایش طول عمر سیستم‌های گرمایشی ساختمان می‌شود.
  • یکی از اصول نگهداری که باعث افزایش طول عمر شوفاژها می‌شود؛ هواگیری مداوم آن‌ها است.
  • انواع شوفاژهای مدرن و شیشه‌ای نیز جلوه بیشتری به دکوراسیون منزل و مکان‌های مختلف می‌دهد.
  • شوفاژهای پره‌ای قابلیت تعویض و نگهداری آسان‌تری دارند که در زمان خرید باید به این نکته توجه کنید.
  • انواع آلومینیومی در مکان‌های مرطوب مانند حمام و استخر نسبت به زنگ‌زدگی مقاوم‌تر هستند.
  • استفاده از انواع دیواری به مدیریت فضا و جلوگیری از اشغال آن کمک می‌کند.

نحوه نصب رادیاتور و تعداد پره های مناسب

بهترین مکان برای نصب رادیاتور کجاست؟

نکات مختلفی را در انتخاب بهترین مکان نصب رادیاتور در اصفهان و یا ایران باید در نظر بگیرید. زیرا علاوه بر کاهش بروز خطرات و افزایش امنیت در استفاده از آن ها، موجب دستیابی به عملکردهای قابل قبولی می‌شود. بنابراین با خیال آسوده از گرمای آن‌ها لذت خواهید برد. در زمان نصب حداقل فاصله بدنه اصلی از دیوار ۵ سانتی‌متر و از کف زمین ۱۰ سانتی‌متر باید باشد. عدم توجه به این نکته عملکرد شوفاژ را کاهش می‌دهد. علاوه بر این، فاصله مورد نیاز ۵۰ سانتی‌متری در لوله کشی‌های آب گرم ورودی و خروجی با توجه به مدل خریداری‌شده باید کنترل شود. بهترین مکان نصب رادیاتورها در کنار دیوارهای سرد ساختمان یا زیر پنجره‌ها و نزدیک به مسیر‌های جریان هوا است. بنابراین فضای مناسبی را به منظور گردش هوا در اطراف این سیستم‌ها در نظر بگیرید. پشت پرده‌ها و مبلمان مکان‌های خوبی جهت نصب آن‌ها نیست. نکته دیگری که باید هنگام نصب رادیاتور به آن‌توجه کنید؛ تعداد پره‌هایی است که باید شوفاژ مورد نظر شما داشته باشد. در صورتی که دانش کافی در این زمینه را ندارید؛ بهتر است که از تخصص و مهارت‌‌های یک کارشناس بهره‌مند شوید.

عوامل موثر در تعیین تعداد پره‌های رادیاتور؟!

به طور مختصر تنها بخشی از عواملی که در تعیین تعداد پره‌ها موثر هستند را در ادامه نام می‌بریم:

  • مساحت محل مورد استفاده
  • تعداد پنجره‌‌های موجود و منافذ گذر هوا و اتلاف انرژی
  • مصالح به کاررفته در ساختمان
  • ارتفاع سقف از کف
  • ضخامت دیوارها
  • شرایط آب و هوایی
  • وضعیت موتور خانه

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد تعیین تعداد پره به مقاله “محاسبه ی تعداد پره رادیاتور آلومینیومی” از وبلاگ رجا تاسیس مراجعه فرمایید.

نحوه هواگیری رادیاتور به چه صورتی است؟

هواگیری شوفاژها باید به صورت مداوم انجام شود. زیرا گاهی همراه با جریان آب هوا نیز وارد لوله‌های شوفاژ می‌شود. هوای موجود در بخش‌های لوله کشی در عملکرد مناسب سیستم‌های حرارتی اختلال ایجاد می‌کند. این اختلال مانع از انتقال حرارت به فضای محیط می‌شود. بهتر است بدانید که این فرآیند طول عمر تجهیزاتی مانند دیگ بخار، پمپ، شوفاژ و پکیج را افزایش می‌دهد. عملیات هواگیری به افزایش تولید و انتقال گرما توسط بلوک‌ها بسیار کمک می‌کند. در صورتی که بخشی از شوفاژ گرم و بخشی دیگر سرد است؛ یعنی این وسیله گرمایشی به هواگیری نیاز دارد. اقدامات زیر را در زمان انجام عملیات هواگیری رادیاتور انجام دهید:

  1. خاموش‌کردن شوفاژ
  2. باز‌کردن شیر خروجی به وسیله پیچ مخصوص هواگیری، آچار فرانسه یا پیچ گوشتی با چرخاندن شیر برخلاف عقربه‌های ساعت
  3. شنیدن صدای خروج هوا
  4. قرار‌دادن ظرف زیر شیر خروجی و جلوگیری از پاشیدن آب با حوله یا دستمال
  5. مشاهده خروج آب پس خروج هوای موجود
  6. بستن مجدد شیر خروجی پس از اطمینان از تخلیه هوا

البته برخی از پکیج‌های دیجیتالی قابلیت انجام این فرآیند را به صورت اتوماتیک دارند. علاوه بر این، در شوفاژهای مدرن نیز سوییچ‌های مربوط به انجام هواگیری تعبیه شده‌اند.

روش محاسبه ظرفیت رادیاتور های پنلی بر اساس متراژ

راهنمای محاسبه ظرفیت رادیاتورها

کمیتی که میزان گرمای انتقال داده‌شده توسط شوفاژها را تعیین می‌کند؛ ظرفیت حرارتی نام دارد. این کمیت با توجه به فرض‌های ایده آل اندازه گیر‌ی می‌شود. بنابراین ممکن است که با واقعیت کمی تفاوت داشته باشد. عواملی مانند اتلاف گرما از طریق منافذ بین پنجره‌ها یا خروجی‌های دیگر در مقدار واقعی ظرفیت گرمایی تاثیر دارند. راهنمای محاسبه این کمیت در انواع رادیاتورها با یکدیگر متفاوت است. در نهایت ظرفیت گرمایی نشان می‌دهد که تعداد پره‌ها یا متراژ مورد نیاز انواع شوفاژها چه مقدار باید باشد.

محاسبه ظرفیت انواع رادیاتور پنلی

به عنوان نمونه در انواع پنلی از رابطه زیر جهت محاسبه ظرفیت رادیاتور پنلی استفاده می‌شود.

متراژ مورد نیاز = ظرفیت گرمایشی هر متر ÷ (130× مساحت)

یعنی اگر مساحت اتاق ۱۲ متر باشد و با توجه به این نکته که نوع پنلی ظرفیت ۱۷۵۰ کیلوکالری در هر متر دارد؛ بنابراین ۸۹/۰ متر از شوفاژ پنلی را نیاز دارید. در این صورت خرید شوفاژهای پنلی با اندازه‌های ۸۰ یا ۹۰ سانتی جهت گرم‌کردن اتاق مورد نظر کافی است. در انواع پره ای سیستم‌های گرمایشی میزان این کمیت حرارتی بر اساس تعداد پره‌ها محاسبه می‌شود. البته همانطور که در بخش قبل اشاره شد؛ در تعیین این کمیت در این نوع از شوفاژها عوامل دیگری نیز در نظر گرفته می‌شوند. میزان ظرفیت حرارتی پره‌ای در مناطق سردسیر ۱۱۰ و در نواحی گرمسیر ۹۵ کیلو کالری در هر ساعت است. این اعداد با توجه به شرایط آب و هوایی منطقه باید در مساحت اتاق ضرب شوند و در نهایت آن را بر میزان توان حرارتی هر پره تقسیم کنید. در محاسبه ظرفیت رادیاتور حوله خشک کن‌ نیز این نکته صادق است و اغلب هر پره آن‌ها بین ۵۰۰ تا ۷۰۰ کیلو کالری بر ساعت ظرفیت حرارتی دارد. شوفاژهای برقی، قرنیزی و شیشه‌ای تکنولوژی و ویژگی‌های متفاوتی دارند که نحوه محاسبه این کمیت مهم در آن‌ها با استفاده از روش دیگری انجام می‌شود.

برند های مطرح در زمینه تولید رادیاتور

انواع برند رادیاتورها

در ایران شرکت‌های بسیاری به تولید و عرضه سیستم‌های گرمایشی اقدام کرده‌اند. تفاوت این نام‌های تجاری در نوع شوفاژ، نحوه تولید، کیفیت، خدمات نصب و پس از فروش، میزان مصرف انرژی و قیمت خلاصه می‌شود. البته عواملی دیگر نیز ممکن است که در این تمایز موثر باشند. به عنوان نمونه قدمت برند رادیاتور امتیازی است که اغلب نزد مشتریان محبوبیت دارد.

در این بخش قصد داریم که بخشی از انواع برند رادیاتورهای موجود در بازار شوفاژ را نام ببریم.

  • رادیاتور ایران رادیاتور: تاسیس ۱۳۱۵، عرضه اولین شوفاژ آلومینیومی پره‌ای در ایران در سال 1359
  • رادیاتور بوتان: تاسیس ۱۳۳۲، تولید اولین شوفاژ گرمایشی در سال 1387
  • رادیاتور لورچ: تاسیس ۱۳۵۷، آغاز به تولید شوفاژ پنلی در سال 1393
  • رادیاتور والترو: تاسیس ۱۳۶۷، تولیدکننده چند ملیتی در زمینه شوفاژ پنلی با تکنولوژی ایتالیا در سال 2007
  • رادیاتور گرماخیز: تاسیس ۱۳۶۹، تولید انواع پنلی موجود
  • رادیاتور ایران نوین: تاسیس ۱۳۷۰، تولید نوع آلومینیومی و پنلی به ترتیب در سال‌های ۱۳۸۲ و 1393
  • رادیاتور بارلی: تاسیس ۱۳۸۴، تولید و عرضه شوفاژ پنلی
  • رادیاتور ایساتیس: تاسیس ۱۳۸۵، تولید انواع پنلی‌های گرمایشی فولادی
  • رادیاتور ایرتورپن: تاسیس ۱۳۸۹، آغاز به تولید شوفاژ پنلی با محصول مشترک ایران و ترکیه
  • رادیاتور تاش: تاسیس ۱۳۹۴، تولید سیستم گرمایشی پنلی
  • رادیاتور سانیکا: تاسیس ۱۳۹۴، شروع با تولید انواع پنلی

در مقاله مطرح ترین برند های رادیاتور، 6 برندی که در اصفهان، بازار فروش بیش تر ی دارند را به همراه ویژگی های شان معرفی کرده ایم. رادیاتور از دیرباز بهترین سیستم‌های گرمایشی جهت گرما بخشیدن به منازل و ساختمان‌ها بوده‌اند. با پیشرفت تکنولوژی نسل‌های جدید از این وسیله تولید و به بازارهای مصرف عرضه شدند. شوفاژهای فولادی، پنلی، پره‌ای، شیشه‌‌ای، قرنیزی و برقی از انواع این سیستم‌ها به شمار می‌روند. هر یک از آن‌ها مزایا و معایبی دارند که گروه ما سعی کرد که به صورت مختصر به آن‌ها اشاره کند. نحوه کار رادیاتور، راهنمای خرید، نصب و هواگیری از بخش‌های دیگر این مقاله هستند که با مطالعه آن‌ها اطلاعات خوبی را کسب خواهید کرد. امکانات و تخصص تیم ما در هنگام خرید و انتخاب مناسب ترین نوع رادیاتور یاری گر شما است. با خدمات مشاوره ای رایگان نیاز شما سنجیده و برندهای مناسب و باکیفیت جهت خرید معرفی می شوند. بنابراین اگر می خواهید خرید مطئنی داشته باشید کافی است با ما تماس بگیرید.

۶ دیدگاه در “رادیاتور گرمایشی

  1. استکی گفت:

    سلام. وقت بخیر. برچه اساسی تعداد پره های رادیاتور آلومینیومی مورد نیازمون رو محاسبه کنیم؟ آیا شرایط آب و هوایی تو تعداد پره ها تاثیر گذار هستند؟

    1. رجا تاسیس گفت:

      با سلام و عرض احترام
      ما در مقاله با این نام این مورد را به طور کامل شرح داده ایم. مختصرا توضیح میدیم اما برای اطلاع بیشتر به محتوای محاسبه تعداد پره رادیاتور آلومینیومی مراجعه فرمایید.
      باید توجه داشته باشید که نوع و ظرفیت پکیج، طبقه ساختمان، اب و هوا همه این موارد در انتخاب تعداد پره رادیاتور آلومینیومی شما تاثیر دارد.
      برای خرید و یا استعلام قیمت محصولات به صفحه رادیاتور آلومینیومی سایت تاسیسات رجایی مراجعه فرمایید.
      با تشکر
      رجا تاسیس

  2. صیفی گفت:

    تفاوت رادیاتور پره ای و پنلی توی چی هست؟ برای خرید کدوم بهتره به نظرتون؟

    1. رجا تاسیس گفت:

      با سلام و احترام.
      از اصلی ترین تفاوت این دو رادیاتور میتونیم به جنس و وزن آنها اشاره کنیم. اما ما در این باره یک مقاله جامعی را برای کاربران درنظر گرفتیم که به تمامی نکات تفاوت این دو رادیاتور به صورت جامع پرداخته شده است. پیشنهاد میکنیم برای اطلاعات بیشتر به صفحه تفاوت رادیاتور پنلی و پره ای مراجعه فرمایید.
      باتشکر.
      رجا تاسیس

  3. اصلانی گفت:

    سلام.
    من میخوام برای خونه حدود ۱۳۰ متری وسیله گرمایشی تهیه کنم و بین رادیاتور و فن کویل نمیدونم کدوم رو انتخاب کنم. شما کدوم رو پیشنهاد میکنید؟

    1. رجا تاسیس گفت:

      با سلام و عرض ادب.
      رجا تاسیس به دلیل اینکه کاربران زیادی در رابطه با تفاوت فن کویل با رادیاتور سوالات زیادی براشون پیش می آید مقاله ای رو برای کاربران خود درنظر گرفته که با مطالعه آن میتوانید به انتخاب نهایی خود دست یابید. درنتیجه پیشنهاد میکنیم مقاله تفاوت فن کویل با رادیاتور را مطالعه فرمایید تا با توجه به نیاز خود بهترین انتخاب را داشته باشید.
      با تشکر.
      رجا تاسیس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *